Yrityssuhteet

 

Excursiot

Excursioiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua oman alan yrityksiin sekä myös muuhun yritysmaailmaan. Pidemmillä excursiolla hauskanpito ja teekkariperinteiden vaaliminen on tärkeä osa excursiota. Excursioilla käyttäydytään hyvien tapojen mukaisesti, kuitenkin pilke silmäkulmassa.

 
Fuksien excursio ABB:lle
pe 21.2.20 13:00
 
Kotimaan Pitkä
ti 10.3.20 15:30

Yritysbrunssi

Yritysbrunssi on merkittävin kiltamme järjestämä yritystapahtuma. Tapahtumassa luodaan yrityksille mahdollisuus tavata tulevaisuuden ammattilaisia maukkaan brunssin lomassa. Tapahtumasta on monikin valmistumassa oleva saanut työpaikan. Yritysbrunssi järjestetään alkutalvesta, yleensä marras-joulukuun vaihteessa. 

Yritysbrunssi on tunnettu aikaisempina vuosina Aamubrunssi-nimellä, ja sitä on järjestetty vuodesta 2002 lähtien. Aamubrunssiin läheisesti liittynyt YritysDeitti järjestettiin vuosina 1996-2004.

Potentiaalin Tasaus

Kiltamme viettää vuosijuhliaan helmikuun kolmantena lauantaina. Potentiaalin Tasaus on ehdottomasti kiltamme arvokkain tapahtuma. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua vuosijuhliin niin pienellä kuin suurellakin tuella. Pääsponsorina yrityksellä on mahdollisuus saada juhlaan jopa pääpuhuja.

Sössö

Sössö on jo vuodesta 1969 alkaen ilmestynyt Sähköinsinöörikillan opiskelijalehti. Sössö ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja sen painos on 250 kpl, mutta se tavoittaa toistatuhatta elektroniikan ja sähkötekniikan sekä tietoliikennetekniikan opiskelijaa sekä koko tiedekunnan henkilökunnan. Lisäksi lehti lähetetään yhteistyökumppaneille, niin yrityksille kuin muille killoille.

Sössö on kiltamme näköinen lehti ja se valittiinkin vuonna 2007 TKY:n parhaaksi kiltalehdeksi. Kiitosta saivat Sössön monipuolisuus ja ajankohtaisuus. Lisäksi tunnustusta sai lehden ulkoasu.

Sössön mediakortti on löydettävissä lehden omalta sivulta.