Kulttuuri

 

Kilta harrastaa myös kulttuuria. Siis ihan oikeaa älykästä kulttuuria, eikä suinkaan pelkästään teekkarisellaista. Vierailemme teatterissa ja konserteissa, tarjoamme ruokakulttuuria ja elokuvia. Katso vaikka heti tulevat kulttuuritapahtumat tapahtumakalenterista!

Kulttuurivastaavat takaavat, että kiltalaiset saavat nauttia niin korkeasta kuin matalastakin kulttuurista ja kaikesta siltä väliltä, ja mikä parasta, kilta suuressa viisaudessaan rahoittaa toimintaa. Pääset siis killan kanssa halvemmalla kuin omin neuvoin ja mukavien ihmisten seurassa.

Ihmisten toiveiden mukaan ovat killan kulttuurivastaavat valmiita melkeinpä mihin vain. Oikeasta laidasta löydät kulttuurivastaaviemme yhteystiedot.

Järjestämistämme tapahtumista tiedotetaan SIK:n omien nettisivujen kalenterissaFacebookissa sekä kulttuurin sähköpostilistalla sik-kulttuuri@list.ayy.fi, jonne voit liittyä ottamalla yhteyttä Viestintään.

Kaikki siis aktiivisesti osallistumaan kulttuurielämään! Killan kulttuurivastaavat ovat teitä varten, ja toiveesi ei varmasti jää huomiotta. Mitä sinä haluaisit kokea tänä vuonna?

 

 
Heurekaan!
to 29.10.20 14:20

Kulttuuriaiheisia linkkejä

Killan kulttuuritarjonta kattaa sekä korkeaa että matalaa kulttuuria.