ISOtoiminta

 

SIK:n fuksit nauttivat hurmaavien ISOhenkilöidensä opastuksesta ja hellästä huolenpidosta somissa ja omissa fuksiryhmissään.

Vain ISOhenkilönä pääset uudestaan osalliseksi fuksivuoden parhaista paloista aitiopaikalta, ISOhenkilön perspektiivistä. Olet mukana tutustuttamassa fukseja teekkarikulttuuriin ja tiedeyhteisöömme. Maineen ja kunnian lisäksi voimme luvata upeita uusia tuttavuuksia. ISOille järjestetään myös omia tapahtumia niin AYY:n kuin killankin puolesta. Lähde ihmeessä mukaan, et varmasti kadu!

Ihan kuiviltaan ei hommaan tarvitse ryhtyä. AYY järjestää kaikille Aalto-yliopiston tutoreille yhteisen koulutuksen, johon myös uudet ISOhenkilöt osallistuvat. Lisäksi ISOtoimikunta (ITMK) järjestää kaikille teekkari-ISOille oman teekkari-ISOkoulutuksen. Koulutukset ovat päivän mittaisia ja niistä saa valita itselleen sopivimman ajankohdan. Lisäksi elokuun lopulla järjestetään vielä yksi koulutus, jossa käydään läpi kesän aikana ilmaantuneet asiat ja annetaan vielä viimeinen silaus ennen fuksien tuloa.

SIK järjestää sähköläisille ISOille myös oman tilaisuuden eli Wiimeisen Woitelun, joka myös ajoittuu elokuun loppuun, juuri ennen fuksien tuloa. Siellä saa viimeisimmät tiedot ISOilusta oman kiltamme kannalta sekä ennen kaikkea juuri sähköläisille suunnatun tietopaketin. Myös mukavaa illanviettoa on luvassa asiaosuuden jälkeen.

ISOilusta ei kannata jäädä paitsi sen takia, ettei usko tietävänsä asioista tarpeeksi. Tehtävä ei ole vaikea ja tärkeintä ei ole tietää kaikkea, vaan se, että tietää mistä etsiä. Jos ja kun ISOilla infoista huolimatta ilmaantuu jotain kysyttävää, on ISOvastaava puhelinsoiton päässä. Älä jää katumaan, hae ISOksi.