Jaostoiminta

 

Kiinnostaako kiltatoiminta, mutta vuoden kestävä sitoutuminen pelottaa? Vuonna 2011 käyttöön otetut jaokset mahdollistavat kiltatoiminnan kokeilemisen pienemmässä mittakaavassa. Jaokset toimivat varsin vapaamuotoisesti, mutta siltikin hyvässä hengessä.

Mikäli Sinulla olisi hyvä idea, mitä kilta voisi jaosmaisesti toteuttaa, voit perustaa oman jaoksen ottamalla yhteyttä killan hallitukseen. Kilta tukee jaoksen mainostamisessa ja killan kautta on mahdollista saada muun muassa Espoon kaupungin tiloja varattua nuorisoyhdistysten hinnalla (esim. jäähallivuoroista 80% alennus). Kilta voi myös tukea rahallisesti jaoksia, joilla se näkee olevan erityistä hyötyä killan jäsenille.

 

Lukkarijaos

Haluaisitko avata sitsit perinteisesti, laulaa soolo-osuuden mieluummin kuin hyvin tai kertoa ikuisesti mielessäsi pyörineen aasinsillan?

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus lukkarijaoksen kautta! Jaoksen ideana on, että pääset osallistumaan lukkarointiin ilman toimarinakkia eli vapaamuotoisemmin. Killan lukkareina tänä vuonna toimivat Mikko Leino, Aliisa Pietilä, Joni Kurvinen ja Ilkka Oksanen, ja lisäksi lukkarikisälleinä Miika Koskela, Jaakko Hurmola ja Ilmari Kasvi. Lukkaritoimintaa johtaa tänäkin vuonna Long Island Ice -tiikeli. Huolimatta lukkaritoimarien suuresta määrästä on lukkaroimaan tervetullut kuka tahansa aiheesta innostunut kiltalainen!

Jokaisen lukkaroinnista kiinnostuneen kannattaa liittyä lukkarijaoksen irkkikanavalle !sik-lukkarit sekä sähköpostilistalle sik-lukkarit(miu)list.ayy.fi. (Liittyäksesi maililistalle lähetä sähköpostia killan viestintämestarille.) Niin maililistalta kuin irkistäkin saa tärkeää tietoa ajankohtaisista asioista. Liity siis pian! Jos lukkarointi kiinnostaa, killan lukkareihin voi myös ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti tai kaikkiin yhteisesti (sik-gongi(mau)list.ayy.fi).

Muista, että irkkikanavalle tai sähköpostilistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään!

 

Arkistojaos

Arkistolle on luotu oma sähköpostilista, sik-arkisto(at)list.ayy.fi, johon arkistonhoidosta kiinnostuneet ihmiset voivat liittyä. Sähköpostilistan tarkoituksena on että sinne voivat ihmiset lähetellä kiltaan liittyviä (sähköposti)viestejä, joiden uskovat olevan arkistoimisen arvoisia. Sähköpostilistalla olevat ihmiset keskenään pohtivat mitkä saaduista dokumenteista ovat arkistoitavia ja mitkä eivät, ja arkistonhoitaja hoitaa arkistoitavat dokumentit arkistoon oikeille paikoille.
Kuka hyvänsä saa lähettää sähköpostilistalle kiltaan jollain tavalla liittyviä mahdollisesti kiinnostavia dokumentteja. Itse dokumentin (on se sitten jokin esim. skannattu pdf-tiedosto, sähköpostikeskustelu tahi jotain muuta) lisäksi olisi hyvä sähköpostissa alkuun esitellä dokumenttiin liittyvät henkilöt, avata keskeisimpiä lyhenteitä, sekä kuvaus dokumentin sisällöstä parilla lauseella.
 

Ulkoexcujaos (2014)

Katso ajankohtaisimmat tiedot wikistä.

 

Änärijaos

Kiinnostaako NHL-pelin pelaaminen kiltalaisten kanssa? Änärijaokseen voivat liittyä kaikki kiltalaiset, jotka ovat kiinnostuneita änärin pelaamisesta. Jaos pyrkii järjestämään kiltalaisille mahdollisuuksia pelata änäriä esimerkiksi turnausmuodossa tai muuten vaan.

Änärijaos

sik-nhl (at) list.ayy.fi

 

webJaos

webJaos on pääasiassa entisistä viestintämestareista ja kisälleistä koostuva jaos, joka ylläpitää webin pitkän aikavälin ylläpidosta ja huolehtii webin dokumentaatiosta ja hyvästä ohjelmointitavasta.

sik-web (at) list.ayy.fi

 

Grillijaos

 

Grillijaos vastaa killan grillistä ja muista grillaustarvikkeista sekä järjestää satunnaisia tapahtumia. Mikäli toiminta kiinnostaa, liity jaoksen sähköpostilistalle ja irkkikanavalle:

sik-grilli(at)list.ayy.fi ja !ny_rillataan @ IRCnet