Valtuustovaalijulistus

 

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry

VALTUUSTOVAALIJULISTUS

 

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuustovaalit pidetään maanantaina 02.11.2020 klo 10.00-16.00 ja tiistaina 03.11.2020 12.00-18.00 SIKin kiltahuoneella osoitteessa Maarintie 8, Espoo.

Vaaleissa valitaan killan valtuusto vuodelle 2021. Valtuusto on killan ylin päättävä elin, johon kuuluu kaksikymmentäviisi (25) valtuutettua.

Kaikki killan varsinaiset jäsenet ovat äänioikeutettuja ja vaalikelpoisia.

Ehdokkaaksi asettuakseen killan jäsenen tulee täyttää ehdokasilmoitus. Ehdokasilmoituksia on saatavilla killan internet-sivulla osoitteessa sik.ayy.fi olevan google drive -linkin kautta. Ehdokasilmoitus kopioidaan, siihen täytetään kysytyt tiedot ja tämän jälkeen asiakirja toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostilla valtuustovaalilautakunnan puheenjohtajalle (jarno.mustonen(at)aalto.fi) ja varapuheenjohtajalle (ella.eilola(at)aalto.fi). Asiakirjat tulee toimittaa yllä mainitulla tavalla pe 23.10.2020 klo 16.00 mennessä.

Vaalimainonta on sallittua vain erikseen tarkoitusta varten osoitetulla ilmoitustaululla kiltahuoneen edustalla olevalla käytävällä. Jokainen ehdokas saa käyttää ainoastaan yhtä enintään A4-kokoista mainosta. Kaikki mainostus, jota ei mainita edellisessä kohdassa, kuten mainostus killan Facebook-ryhmissä tai sähköpostilistoilla on kielletty.

Vaalijärjestys on esillä killan www-sivuilla.

 

Otaniemessä 13.10.2020

Jarno Mustonen

Vaalilautakunnan puheenjohtajaHuomioi, että killan säännöt ovat muutosprosessin alla, ja valtuusto toimii killan virallisena elimenä vain sääntömuutoksen rekisteröimiseen saakka.

Ehdolle asettuminen suoritetaan poikkeuksellisesti sähköisesti, sillä koulun tiloihin ja kiltahuoneelle on poikkeustilanteesta johtuen rajoitettu kulku.

 

Täytettävä ehdokasilmoitus löytyy täältä