Ehdota ansiomerkin saajia!

 

Hopeisia ja kultaisia ansiomerkkejä jaetaan jälleen 28.10. järjestettävillä Syyssitseillä. Mikäli mielessäsi on henkilö, joka jomman kumman merkeistä ansaitsee, älä epäröi ehdottaa häntä hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen sik-hallitus(at)list.ayy.fi. Ehdotukset tulee jättää viimeistään sunnuntaina 15.10.

Mikäli ehdotusten täyttämisen lisäksi haluat myös ottaa osaa kultaisen ansiomerkin jakamisesta päättävään työryhmään, ilmaise myös tämä halukkuutesi edelliseen sähköpostiosoitteeseen viimeistään 8.10.

Tietoa ansiomerkeistä löydät täältä.

Kultainen ansiomerkki

Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää killan jäsenelle tai perustellusta syystä myös muulle henkilölle, joka on osoittanut ylitsevuotavaa kiinnostusta kiltaa sekä sen toimintaa kohtaan, joka on pitkään toiminut aktiivisesti killan hyväksi ja joka esimerkillään innostaa myös muita entistä aktiivisempaan toimintaan killan parissa.

Hopeinen ansiomerkki

Killan hallitus voi myöntää hopeisen ansiomerkin killan jäsenelle tai perustellusta syystä myös muulle henkilölle tunnustuksena erityisestä kiinnostuksesta kiltaa kohtaan sekä ansioituneesta toiminnasta killan hyväksi.