Sitowise - Nuorempi valaistussuunnittelija

 

Nuorempi valaistussuunnittelija Espooseen

Sitowise on rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta.

Juuri nyt etsimme nuorempaa suunnittelijaa sähkö- ja valaistussuunnittelun tehtäviin Espoon toimipisteeseemme.

Uudessa tehtävässäsi toimit monipuolisissa ja mielenkiintoisissa suunnittelutehtävissä ulkovalaistuksen ja valaistustekniikan parissa katujen, kaupunkikeskustojen ja tiesuunnittelun projekteissa. Ulkovalaistus- ja sähkösuunnittelussa työskennellään kaupunkien ja seutujen kestäväksi kehittämiseksi. Tehtävä on osa-aikainen ja mahdollista sovittaa joustavasti opintojen oheen.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. 

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Odotamme sinulta vastuullista ja itsenäistä tapaa toimia sekä ryhmätyötaitojen merkityksen ymmärtämistä suunnittelutehtävissä. Arvostamme myös avointa ja reipasta asennetta työtoverina sekä AutoCAD-taitoja. Tehtävä edellyttää sujuvan puhutun ja kirjallisen suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Jos löydät itsestäsi myös ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta, projektityöskentelytaitoja ja asiakaslähtöisen työtavan, olet selvästi Sitowise-tyyppiä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Aki-Pekka Tammilehto, puh. 040 758 3925, aki-pekka.tammilehto@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 31.3.2020! Odotamme, että kuulemme sinusta pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Meillä 1700 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Hakuaika alkaa: 13.02.2020 08:00 Hakuaika päättyy: 31.03.2020 23:59
 
Alkuperäinen ilmoitus ja hakuohjeet: