Finavia Oyj - Projektityöntekijä, kesätyö

 

Finavia Oyj, projektityöntekijä, kesätyö

Oletko haaveillut ainutlaatuisesta työympäristöstä uniikkien teknisten ratkaisujen parissa? Työstä, jossa sinulla olisi mahdollisuus olla mukana kehittämässä maailman parasta lentoasemaa? Haemme nyt reippaita, toimeen tarttuvia ja ulkoilmassakin viihtyviä sähköalan opiskelijoita harjoittelijoiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle liikennealueiden rakennusprojekteihin haastamaan itseään toinen toistaan mielenkiintoisempien projektien parissa. Haemme myös yhtä harjoittelijaa Jyväskylän lentoaseman liikennealueiden peruskorjaukseen.

Työtehtäviä, joita voidaan räätälöidä osaamisen ja kokemuksen mukaan, ovat mm. kenttävalojärjestelmien asennus- ja huoltotyöt, asennusvalvontatehtävät, viesti- ja telekaapelointien asennus- ja huoltotyöt sekä kyseisiin järjestelmiin liittyvien dokumenttien vieminen ja päivittäminen lentoaseman tietojärjestelmään sekä projektin päättämiseen liittyviä työtehtäviä.

Työ sijoittuu pääasiassa huhti-elokuulle, mutta osalla voi olla mahdollisuus jatkaa marraskuuhun saakka.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Kerro myös milloin voisit aloittaa ja mihin asti voisit työskennellä Helsinki-Vantaalla tai Jyväskylässä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa järjestelmäpäällikkö Kimmo Koivula, p. 020 708 2232.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 28.2.2020 mennessä. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

https://rekry.finavia.fi/rekry/?navref=paragraph#/job/5555?portal=rekry&source=app