Academic Work - Elektroniikkasuunnittelija - MariElectronics

 

Etsimme asiakasyrityksellemme MariElectronicsille kehittymishaluista elektroniikkasuunnittelijaa mielenkiintoisten tuotteiden pariin! Jos omaat itsenäisen työotteen, sinulle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta elektroniikkasuunnittelijan tehtävistä ja teknistä osaamista alalta sekä monipuoliset projektitehtävät saavat kiinnostuksesi heräämään, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, etenemme heti oikean hakijan löydyttyä!

Kuvaus

Tehtävässä pääset osaksi innostavaa tiimiä monipuolisten tuotteiden elektroniikkasuunnittelu ja kehitystehtävien pariin. Tuotteet, joiden kanssa pääset työskentelemään ovat aidosti ihmisten arkea helpottavia oivalluksia aina vanhustenhuollon kaatumisen tunnistamisen lattioista, digitaalisiin hintalappuihin ja tunneleiden älykkäisiin evakuointijärjestelmiin. Työtä tehdään tiiviissä yhteisössä ja joskus asiakkaidenkin kanssa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, halua työskennellä myös asiakasrajapinnassa ja tarvittaessa matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittyä elektroniikkateollisuuden moniosaajaksi mielenkiintoisten ja monipuolisten tuotteiden parissa
  • Startup henkisen ilmapiirin, innostavat työkaverit ja tiimin tuen
  • Mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

  • Lay out- ja piirilevysuunnittelu
  • Komponenttikirjaston ylläpito
  • Tuotteen testaaminen ja korjaaminen suunnitteluvaiheessa
  • Asiakasrajapinnassa tapahtuva työ

 

Linkki työpaikkailmoitukseen: https://jobs.academicwork.fi/annons/elektroniikkasuunnittelija-marielectronics-tuusula/15037531