Student Work - BIM developer - Granlund oy

 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Granlund Oy:lle haasteista innostuvaa ja innovatiivista BIM Developeria Innovaatio- ja kehitysyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Tehtävässä pääset kehittämään uusia työkaluja rakennusalan suunnittelun automatisointiin ja tietomallipohjaiseen suunnitteluun. Työskentelet Autodesk Revitin parissa, ja saat luoda sekä muokata Revitin toiminnallisuuksia ja selvittää, miten niitä voi hyödyntää tehokkaammin. Työ muotoutuu sitä tehdessä ajan myötä, eikä kahta samanlaista päivää ole. Granlund tarjoaa kehittymiselle loistavat mahdollisuudet ja tukea oppimisellesi antavat kollegat, jotka ovat alan huippuasiantuntijoita. 

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet: https://www.studentwork.fi/job?id=115584