Junior Sähkösuunnittelija laivojen ruoripotkureiden projekteihin Helsinkiin

 

Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana tiimiä, joka suunnittelee sekä toteuttaa laivoihin räätälöityjä ruoripotkureita. Kyseinen kansainvälisesti tunnettu tuote on vakio, mutta tiimissä suunnitellaan projektikohtaisesti tarvittavat muutokset ja tuotetta myös jonkin verran suunnitellaan uudelleen. Tehtävänäsi on huolehtia piirikaavioista sekä muista dokumenteista ja ohjelmista, jotta ne voidaan lähettää eteenpäin alihankkijoille, jotka sitten rakentavat dokumenttien pohjalta esimerkiksi sähkökaappeja ja kilpikuvia.

Olet päivittäin tekemisissä pääsuunnittelijoiden, projektipäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa, kuten esimerkiksi telakan henkilökunnan kanssa. Osallistut myös tuotteiden testauksiin ja käyttöönottoihin. Ympärilläsi on asiantunteva ja yhteen hiileen puhaltava tiimi sähkösuunnittelijoita ja mekaniikkasuunnittelijoita, joiden tukeen ja opastukseen voit luottaa. Tehtävä on loistava mahdollisuus nuorelle ammattilaiselle, joka kaipaa haasteita sekä motivoituu vaihtelevista työtehtävistä!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Sähköalan korkeakoulututkinto (AMK/DI)
  • Ymmärrystä perus sähkökomponenteista sekä piirikaavioista
  • Innokas asenne sekä halu oppia
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisätietoa työpaikasta osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-sahkosuunnittelija-laivojen-ruoripotkureiden-projekteihin-helsinkiin/15028221