Osa-aikaharjoittelija - ABB

 

Osa-aikaharjoittelija, ABB System Drives, Helsinki 

Tarjoamme osa-aikaista (n 18h/viikko) harjoittelijan paikkaa System Drives:n tuotekehityksen Product Compliance-tiimiin. Product Compliance-tiimi vastaa taajuusmuuttajien vaatimustenmukaisuudesta ja viranomaishyväksynnöistä. Työsi sisältää erilaisia tuotehyväksyntiin ja EU-vaatimustenmukaisuusasioihin liittyviä tehtäviä, esimerkiksi tiedonhakua, dokumentointia sekä tuotteiden teknisten rakennetiedostojen koostamista ja ylläpitämistä. Työn kautta pääset tutustumaan laaja-alaisesti taajuusmuuttajien tuotekehitykseen ja tuotehyväksyntiin. Menestyminen työssä mahdollistaa jatkon kesätyön, kandityön ja myöhemmin mahdollisen diplomi-/insinöörityön merkeissä.

 

Edellytämme soveltuvia opintoja elektroniikan, automaation tai sähkötekniikan koulutusohjelmasta. Olet 2 - 3 vuosikurssin opiskelija tai vastaavassa vaiheessa opinnoissasi. Kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöhön, olet rohkea, oma-aloitteinen, huolellinen ja yhteistyökykyinen. Toimintamme kansainvälisessä ympäristössä edellyttää hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilpo Kangas, +358 50 3324 396

 

Hakemukset

Lähetä CV, opintorekisteriote sekä lyhyt ja vapaamuotoinen hakemuksesi 18.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: ilpo.kangas@fi.abb.com